Dat ik deze blogpost schrijf is een regelrecht wonder!

  • Geplaatst op
  • Door Gonny Rijsdijk
  • 0
Dat ik deze blogpost schrijf is een regelrecht wonder!

Ik ben echt een geluksvogel ...

 

 

 

Ik heb het te danken aan al die lieve mensen die me letterlijk onder hun vleugels hebben genomen en mij er uiteindelijk …van hebben overtuigd dat ik op de computer kan leren knippen en plakken! En dan nog steeds snap waar het over gaat en ik dat kan zonder uit pure frustratie mijn computer uit het raam te  gooien. Ja echt ze hebben gelijk: HET VALT TE LEREN !

Zij zijn er de reden van dat ik nu een eigen webshop heb. En dat ik nu een blogpost kan maken compleet met foto!  Dat er letterlijk een wereld voor me open gaat en ik nu met veel meer mensen contact heb als dat ik ooit voor mogelijk heb gehouden! En dat allemaal dankzij mensen die in mij geloofden terwijl ik dat niet deed….

 

Ik wens u veel lees en kijk plezier op mijn website in wording! Want ik ga natuurlijk mooi niet wachten totdat ik alles snap en kan , want geloof me dát gaat echt langer duren…..

Stuur me eens berichtje, groetjes Gonny

 

 

 

 

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.